– Forberedt på en annen Norrköping-utgave

Sportslig leder i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye mener det er stor forskjell på hvordan lag opptrer på hjemmebane sammenlignet med bortebane i Europa.

mike jensen norrköping

Rosenborg er forberedt på en annen utgave av Norrköping i Sverige.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Rosenborg spiller i morgen mot IFK Norrköping. Etter en solid forestilling med 3-1 på Lerkendal er det ventet at trønderne tar seg videre til tredje runde i kvalifiseringen til Mesterligaen.

Sportslig leder i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye mener det er viktig å ikke være naive før returmøtet og venter et helt annet lag i Sverige.

– Vi vet at en bortekamp er annerledes, særlig i Europa. Det er stor forskjell på hvordan motstanderne opptrer mot hverandre og det skal vi også være forberedt på, sier Bjørnebye.

Fornøyd med trekningen


I neste runde venter walisiske The New Saints eller kyprotiske APOEL om Rosenborg tar seg videre mot Norrköping. En trekning Gøran Sørloth mener Rosenborg skal være godt fornøyd med. Det er også Bjørnebye, men påpeker at det er viktig å kun tenke på Norrköping i morgen.

– Vi må ha et team som forbereder på en eventuell motstander, samtidig så må prestasjonsgruppen fokusere på Norrköping før vi eventuelt flytter fokuset, sier Bjørnebye.

Rosenborg spiller mot Norrköping klokken 19:15 i Sverige onsdagskveld.