– Fantastisk å være i Trondheim

Steven Van Zandt, aka «Little Steven», var strålende fornøyd med hvordan Trondheim tok imot Bruce Springsteen og hans band.

Little Steven

«Little Steven» synes det var stas å spille for 40 000 publikummere i Granåsen tirsdag. Her fra konserten til Springsteen og hans E Street Band på Ullevål i juni.

Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

– Det var helt fantastisk.

Steven Van Zandt er gitarist i Bruce Springsteens E Street Band, og var særdeles fornøyd med hvordan tirsdagens konsert i Granåsen gikk.

– Jeg har aldri vært der før, og det var en helt ny by for oss å spile i. Det var veldig morsomt, sier «Little Steven» som kom direkte fra Trondheim til Tore Strømøy i Sommeråpent.

Glad i Norge

I går debuterte Granåsen Arena som konsertarena, og ble med det Norges største utendørs konsertarena. Bruce Springsteen sto på scenen og leverte en konsert som får strålende kritikk fra flere norske aviser. Van Zandt mener konsertarenaen var meget bra.

– Det ble på en måte «funnet opp» en ny konsertplass til denne anledningen, midt i skogen, ved et skihopp. Vi i bandet er veldig glad i Norge, og Norge er veldig glad i oss, ler gitaristen, som også spiller Frank Tagliano i den norsk-produserte Netflix-serien Lillyhammer.

Van Zandt sier til Sommeråpent at det i starten var tøft for bandet.

– Det var vanskelig for oss å oppnå suksess i starten. Jeg og Bruce, som har vært venner i 50 år, var så og si de eneste vi kjente som ikke fikk jobb eller gjort noe. Derfor fortsatte vi med rocken, og det har gått bra for oss, sier Van Zandt.

Og det så ut som at de 40.000 oppmøtte i Granåsen var enige i.