NRK Meny
Normal

– Det blir David mot Goliat

Nardo-trener Tormod Bjerkeset jr. har liten tro på ny cupbragd. I kveld møter 2. divisjonslaget selveste Rosenborg på Nissekollen kunstgress.

Trener for Nardo Tormod Bjerkeset gleder seg til å få besøk av Rosenborg på Nissekollen.

Nardo-trener Tormod Bjerkeset jr jubler over RBK som motstander.

Nardo tok seg noe overraskende videre til tredje runde i NM etter seieren over Ranheim i forrige uke. Men hovedtrener Tormod Bjerkeseth frykter at cupeventyret stopper etter kampen mot serie- og cupmesteren fra 2015.

– Det er en kamp hvor det virkelig er David mot Goliat, så jeg tror det skal mye til for at vi slår ut Rosenborg fra NM den gangen her. Men vi satser på å gjøre en god figur, sier Bjerkeseth til NRK.no.

Men dere vil gjøre et ærlig forsøk?

– Vi kommer til å trøkke til og være offensive. Vi skal gi jernet, og kommer ikke til å ta noe hensyn til at det er Rosenborg som står på andre siden, lover Nardo-treneren.

Ingen hatkamp

Bjerkeset jr. vil ikke være med på at det er et hatoppgjør til tross for at avstanden mellom Nissekollen kunstgress og Lerkendal stadion er på bare noen hundre meter.

– Nei, definitivt ikke, ler Nardo-treneren.

– Det er klart at vi ligger jo veldig nært Lerkendal, så kall det gjerne et lokaloppgjør. Men det er neppe et hatoppgjør når vi ikke har spilt mot hverandre på 19 år. Men det kommer selvfølgelig sikkert til å bli stemning.

2000 tilskuere

Finnes det klubber i Norge som er nærmere hverandre geografisk?

– Det tviler jeg kanskje på. Jeg har ikke tenkt så voldsomt på det, men det er klart at det er ikke så mange hundre meter, så det er et poeng det også.

Bjerkeset jr. håper på rundt 2000 tilskuere til kampen, og at Nardo-supporterne går hjem positivt overrasket over lagets prestasjoner. Kampen mellom Nardo og Rosenborg spilles på Nissekollen kunstgress klokken 18.

P.S. Stjørdals-Blink får også storfint besøk i kveld. De tar imot Molde.