NRK Meny
Normal

– Det blir dårlig med kake i dag

Uavgjort mot Bodø/Glimt var en nedtur, mener Kjernens talsperson Espen Viken.

Uavgjort på Lerkendal

Rosenborgs Matthias Vilhjalmsson og Jonas Svensson (th) skuffet etter uavgjort mot Bodø/Glimt i kveld.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Slik oppsummerer talsperson i Kjernen, Espen Viken, kveldens kamp på Lerkendal. Kampen mellom Rosenborg og Bodø/Glimt endte 1-1, og gullfesten for trønderne er utsatt.

Espen Viken, talsperson for Kjernen

Dårlig med kake og fyrverkeri i dag, sier talsperson for Kjernen, Espen Viken.

Foto: NRK

– Det blir dårlig med kake i dag, og lite fyrverkeri. Med en målforskjell på nær 30 mål så er vi vel i praksis i mål, men vi må ha poengene på vår side, sier Viken.

Han synes ikke midtperioden var mye å rope hurra for.

– Det gikk bra i starten, så fikk vi en rævva midtperiode, og så spilte de bra mot slutten. Men det var bra de klarte uavgjort på en dårlig dag.

Gikk betutta hjem

Bodø/Glimt er et godt kontringslag, mener Kjernens talsperson.

– De spiller brukbar fotball glimtvis de også, det er derfor de heter Bodø/Glimt, sier Viken som tror alle de 20600 på tribunene gikk litt betutta hjem etter kampen. Bortsett fra noen gule da, sier Viken.

– Det lå absolutt til rette for seier i dag, så det ble litt antiklimaks. Men Kjernen følger laget uansett, og stiller opp ved neste mulighet, fortsetter Viken.

Hyller Hansen

Kjernens talsperson trekker frem keeper André Hansen etter kampen.

– Hvis det en som skal trekkes frem så er det keeperen. Han gjør en kjempejobb i målet, og det er veldig bra. Når det butta som verst, var det han som holdt oss inn i kampen, og det setter vi i Kjernen veldig pris på, forklarer Viken.

Han har ett ønske før neste kamp:

– I dag taper vi som et lag - neste gang håper jeg vi vinner som et lag.

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.