– «Perry» tilbake som fotballtrener

Per Joar Hansen kan bli ny hovedtrener for Levanger Fotballklubb.

Per Joar Hansen

Per Joar Hansen tar over Levanger Fotballklubb, melder Trønder-Avisa.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Det melder Trønder-Avisa i kveld.

Lokalavisen sier flere kilder har bekreftet nyheten til avisen.

Per Joar Hansen vil ikke bekrefte nyheten nå.

– Hvilke klubber jeg snakker med og ikke, vil jeg ikke kommentere, men man kan aldri utelukke noe i fotball, sier Perry, til Trønder-Avisa.

Det ble også kjent at nåværende trener i Levanger Fotballklubb, Andreas Holmberg, gir seg som hovedtrener etter sesongen og går over i en ny rolle.

Mislykket opphold i Rosenborg

Per Joar Hansen har en lang trenerkarriere bak seg. Sist han var hovedtrener var i Rosenborg Ballklubb.

Det endte med at «Perry» fikk sparken etter manglende resultater i klubben.

– Klubben sier selv at de ønsker kontinuitet, men når de har sparket så mange trenere i løpet av få år, spørs det hvor viktig den verdien er for dem. Det har utviklet seg en voldsom evalueringskultur i klubben, der trenere blir evaluert bort hele tiden, sa Per Joar Hansen den gang.

Nå kan han altså være tilbake som hovedtrener igjen. Levanger berget plassen i 1.divisjon etter seier over Sogndal søndag.

Video fra Trøndelag

Nå åpner over fire mil med nye skuterløyper i Tydal. Kommunen er den første som åpner løyper for rekreasjonskjøring i Sør-Trøndelag.
Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .