NRK Trøndelag – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

 • Fikk tips om promillekjøring

  Ei kvinne i 50-årene er siktet for promillekjøring i Røros. Politiet fikk tips om at personene i bilen så ut som de var beruset. Den samme bilen var også involvert i et trafikkuhell i Røros sentrum tidligere mandag kveld.

 • Rekordvarme i Trøndelag mandag

  Fem steder i Trøndelag var varmest i landet mandag. På målestasjonen på Frosta ble det målt 33,7 grader. Det er den nest høyeste temperaturen som er målt i Norge i sommer, bare slått av Sigdal i Buskerud i juni da det var 33, 8 grader, melder Meteorologisk institutt. I Steinkjer var det 32,9 grader og mange valgte å avkjøle seg ved Bystranda.

  Bystranda, Steinkjer
  Foto: Rita Kleven/NRK
 • Avgjør varetektsfengsling tirsdag

  I morgen blir det klart om en mann blir fremstilt for varetektsfengsling etter en voldshendelse på Frøya søndag. En mann i 30-åra ble stukket i magen, men er nå utskrevet fra St. Olavs Hospital. Den siktede mannen er avhørt av politiet i dag.

 • Bil av veien i Haltdalen

  En bil har kjørt av veien ved Saxgård camping i Haltdalen. Bilfører er ute av bilen, melder politiet. Nødetatene rykker ut.

 • Moped kjørte utfor vegen

  En fører av en moped havnet utfor vegen i Stjørdal i ettermiddag. Føreren er uskadd etter uhellet i Storvikavegen, opplyser politiet.

Midtnytt

Langlesing fra Trøndelag