NRK Trøndelag – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Må kjøpe seg ut eller få økt feste

  250 boligeiere i bydelen Heggesåsen i Steinkjer har fått varsel om kraftig økning i festeavgifta dersom de ikke kjøper ut eiendommene.Tomtene i bydelen har vært festetomter de siste to generasjonene. Nå vil eierne at flest mulig skal bli tomteeiere. Tomtefeste er avlegs. Folk skal få eie tomtene huset deres står på, sier en representant for familien som eier Heggesåsen Claus Lian, til Trønder-Avisa.

 • Ranheim forsterker

  Ranheim henter en ny spiller til eliteserieklubben før neste sesong. Kolstads kaptein Erlend Sørhøy blir Ranheim-spiller fra nyttår, melder Ranheim fotball.

 • Få kvinner blir super-gründere

  Kjønnsskjevheten blant de mest vellykka gründerne i Norge er ekstrem, viser en undersøkelse som blir offentliggjort i Gemini.no. Bare 8 av de 50 mest suksessrike gründere er kvinner, ifølge undersøkelsen. 15 av gründerne som har gjort det best, kommer fra NTNU-utdanning. De fleste av de beste nyskaperne har mastergradsutdanning, svært få er doktorgradutdannet.

 • Ønsker tips om lokkingsforsøk

  Politiet ønsker tips om to tilfeller der ei jente skal ha blitt forsøkt lokket inn i en bil i Trondheim i november. Det ene forsøket skal ha vært ved Nardosenteret på morgenen 5.11., det andre ved Hoeggen kirke på morgenen 13.11.

Midtnytt