NRK Trøndelag – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

 • Ingen vedstår seg Navarsete-melding

  Liv Signe Navarsete sier til NRK at ingen har meldt seg som avsender av den grove meldingen hun mottok i 2016. Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum hadde satt onsdag som siste frist for å melde seg før saken blir politianmeldt.

 • Hurtigruten kutter ut plast

  Hurtigruten tar miljøengasjementet ett skritt videre og kutter all unødvendig engangsplast innen 2. juli, skriver Dagbladet.

  MS Midnatsol i Bergen
  Foto: Atle Markeng / NRK
 • Plast i magen til storfe

  Halvparten av storfeet som havner som slakt hos Nortura i Malvik, har plast i magen - hovedsaklig taurester og emballasje-plast. Elisabeth Schei-Berg hos Mattilsynet sier til Trønder-Avisa at plasten kan sette seg fast i mage- og tarmsystemet, og føre til smerter, skader og i verste fall død.

 • Savnet funnet i Steinkjer

  Letemannskaper har funnet personen som i natt har vært savnet ved Reinsvatnet i Steinkjer i Trøndelag. Personen er bevisst og er tatt hånd om av helsepersonell, opplyser politiet på Twitter.

 • Leteaksjon i Steinkjer

  Politiet, Røde Kors, Norske redningshunder og Sea King redningshelikopter leter etter en savnet person øst for Reinsvatnet i Steinkjer. Politiet i Trøndelag ber folk holde seg innendørs på grunn av bruk av varmesøkende kamera.

Midtnytt

Video fra Trøndelag

Nå skal 7.klassingene fra Trondheim til USA og konkurrere mot de beste i verden.
Det er snart russetid, og Trygg trafikk er i full gang med å forberede årets russ.
Gripende farvel med DDE´s låtskriver