NRK Trøndelag – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

 • Dyr SFO i Trondheim

  Trondheim har dyrest SFO av landets største byer, med 2.689 kroner per måned. Det viser en rapport fra NTNU Samfunnsforskning, som også sier at pris og kvalitet ikke henger sammen. Bergen tar 1.992 kroner, mens Oslo tar 2.267 kroner for 20 timer SFO i uka.

 • Fisker døde i drukningsulykke

  Den svenske fiskeren i 40-årene som havnet i elva Gaula i går formiddag, døde i natt på St. Olavs hospital. Mannen ble hentet opp ved Støren hvor han fikk førstehjelp, men hadde rukket å få alvorlige skader.

 • Kan jakte to bjørner

  Miljødirektoratet har vedtatt en lisensfellingskvote på to bjørner i Trøndelag, på Fosen og i Selbu. – Så langt ser det ut som det totalt er en nedgang i skader fra rovvilt i årets beitesesong. For bjørn ser vi imidlertid en liten økning, hovedsakelig knyttet til enkeltbjørner i Bardu i Troms og noen områder i Trøndelag, sier Ellen Hambro, direktør for Miljødirektoratet.

 • Økokrim avviser MDGs anmeldelse

  Økokrim har avvist MDGs anmeldelse av ulovlig dumping av lusemidler, deriblant en anmeldelse av selskapet der fiskeriminister Harald Tom Nesvik (Frp) jobbet. Tommy Reinås, gruppeleder i MDG Trøndelag, sier at avvisningen framstår som merkelig.

 • Normal trafikk på Tonstad

  Trafikken går nå som normalt gjennom Tonstadkrysset i Trondheim etter trafikkuhell, melder vegtrafikksentralen.

Midtnytt