NRK Trøndelag - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

 • Vil bygge E6

  Fem tilbydere er kvalifisert for å konkurrere om entreprisen for bygging av E6 fra Ranheim til Værnes, skriver Nye Veier AS i ei pressemelding. To grupperinger hadde ikke gode nok kvalifikasjoner til å komme med videre. Hvem som får oppdraget avgjøres i september.

 • Ikke elgskilt

  Statens vegvesen ønsker ikke å sette opp skilt om elgfare ved Follafoss i Verran. June Stubbmo, seksjonsleder for vegforvaltning og trafikksikkerhet, sier at før det blir aktuelt med endra skilting, så ønsker de at det som trekker viltet over vegen fjernes. Hun sikter da til rundballene i området.

 • Kombinert

  De norske kombinertgutta ligger på fjerdeplass etter hoppdelen av lagkonkurransen i OL. Østerrike leder og går ut 26 sekunder før Norge i langrennssporet. Espen Andersen, Jørgen Graabak, Jarl Magnus Riiber og Jan Schmid leverte gode hopp, men ikke gode nok til å ta ledelsen før langrennet.

 • Emil Iversen går femmila

  Emil Iversen får gå femmila i OL etter at Johannes Høsflot Klæbo sa fra seg plassen sin tidligere i dag. Emil Iversen ble valgt på grunn av hans avslutningsegenskaper, sier landslagstrener Tor Arne Hetland.

  Iversen
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Video fra Trøndelag

Nord i Trøndelag holder landets største sportsentusiaster til. Sigrid Rohde (54) fra Levanger er en av dem.
Den aller første av mange svært store transporter i forbindelse med vindkraftutbygginga på Fosen skjer i dag.
Blå himmel og fine forhold- vinterferien er i gang i Trøndelag.