65 mister jobben i Verisure

Selskapet legger ned alarmsentralen i Trondheim.

Verisure

Verisure legger ned 65 arbeidsplasser i Trondheim.

Foto: VERISURE

Boligalarmleverandøren Verisure skal samlokalisere sin drift i Oslo.

Dette gjør at alarmsentralen i Trondheim vil bli lagt ned i løpet av året og 65 ansatte vil miste jobben.

– Vår framtidige vekst og nye påkrav til alarmsentraler gjør at vi må bygge nytt og valget falt da på Oslo hvor vi har vår øvrige driftsorganisasjon. Dessverre berører dette rundt 65 dyktige ansatte i Trondheim, sier Daniel Särefjord i Verisure i en pressemelding

Det var Adresseavisen som først skrev om saken.

Flytter i november

– Vi vil bistå de ansatte som ikke blir med videre med å skaffe nye jobber, og er klart fleksible hvis noen ønsker å fratre før oppsigelsestiden er ute. Vi ønsker at flest mulig ønsker å flytte med jobben til Oslo og tilbyr støtte hvis noen ønsker dette, sier Särefjord i pressemeldingen.

Alarmsentralen i Trondheim vil være operativ fram til ny sentral er bygget. Foreløpig dato for flytting av funksjonene er satt til november 2017.

Adresseavisen har tidligere skrevet om Verisure da de var inne i siste fase av vurderingene rundt fremtidig plassering av alarmsentralen.

– Ledelsen har informert oss om at de ønsker å bli ferdige med beslutningsprosessen i løpet av mars. Det synes vi at er et tynt beslutningsgrunnlag, uttalte tillitsvalgt i Verisure Kristian Killi Olsen, til Adresseavisen 20. mars.