18 602 stemmer på Årets trønder

Leserne stemmer som aldri før på sine favoritter.

Beklager, vi kunne ikke vise innholdet.
Se «Årets trønder 2013 Avstemning» i nytt vindu

Kulturpersonligheten Arnulf Haga, skidronningen Marit Bjørgen, laksegründer Gustav Witsøe, Streetlight-leder Erlend Johannesen og RBK-sjef Tove Moe Dyrhaug.

Det er disse fem trønderne det står i mellom.

Enorm oppslutning

Sigrid Gjellan, regionredaktør NRK Trøndelag

Sigrid Gjellan, regionredaktør i NRK Trøndelag, synes det er stas at så mange allerede har gitt sin stemme i Årets trønder.

Foto: Glen Musk / ADRESSEAVISEN

10. januar skal en av dem ta i mot prisen som Årets trønder 2013.

I 2012 kom det inn nesten 9000 stemmer da Atmel-sjefene Alf-Egil Bogen og Vegard Wollan ble Årets trønder. De ble kåret til vinnere i sterk konkurranse med skihopper Anders Bardal, de seks «trønderske håndballjentene», rapper Trond Wiger og Ørland hovedflystasjon ved Tom Guttormsen.

I morges, 3. juledag, hadde 18 602 stemmer kommet inn på årets kandidater. Konkurransen er knallhard.

Regionredaktør Sigrid Gjellan i NRK Trøndelag er strålende fornøyd med den voldsomme oppslutningen som allerede har vist seg rundt Årets trønder.

– Det er veldig gledelig. Stemmeantallet viser at folk engasjerer og setter pris på å delta i kåringen. Det er stas. Det er også meningen at publikum skal være med å bestemme hvem som er Årets trønder, sier Gjellan.

Stem på din favoritt

Du har fortsatt muligheten til å stemme frem den du mener fortjener hederstittelen for sin innsats i 2013 (dette kan du gjøre i elementet i toppen av denne artikkelen). Søndag 5. januar ved midnatt avsluttes avstemmingen.

10. januar offentliggjøres Årets trønder. Prisen deles ut på kvelden under Adresseavisens nyttårskonsert i Olavshallen.

Kåringen av Årets trønder er et samarbeid mellom mediehusene NRK Trøndelag og Adresseavisen.