142 i 70-sonen

En 20-årig mann fra Namdalen kjørte dobbelt så fort som fartsgrensa da han ble klokka inn på 142 km/t i 70-sonen i Mulelia i Levanger.

Bil i regn

(illustrasjonsbilde)

Foto: Jens Kvale / Scanpix

Den forholdsvis brutale fartsovertredelsen skjedde klokka 03 natt til søndag, da Utrykningspolitiet var ute og sonderte.

20-åringen ble tatt i ei såkalt snittmåling, noe
som kan tyde på at farta til tider har vært enda høyere.

- Det er alvorlig, særlig under slike forhold som det var i natt, med dårlig vær, vind og våt asfalt i bekmørket. Det er mange momenter som gjør sitt til at denne mannen mista kortet og kommer til å forbli fotgjenger ganske lenge, sier operasjonleder Ola Hofstad ved Nord-Trøndelag politidistrikt.

Også natt til lørdag var det stygg kjøring i Mulelia, da var det en 19-åring fra Verdal som ble tatt i 134 km/t.

Video fra Trøndelag

Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .
En kulokk av Grieg stod på programmet da musikere fra Luftforsvarets musikkorps opptrådte for et helt nytt publikum på Skatval i dag.