NRK Meny
Normal

-Vær forsiktig i trafikken

Politiet i Sør-Trøndelag sier at det er ekstremt glatte veier. De ber bilister være svært forsiktig på veiene i dag.

Glatt vei
Foto: Bjørn Grimen / NRK

-Unngå spesielt forbikjøringer, sier operasjonsleder Tore Kyllo, operasjonsleder i Politiet i Sør-Trøndelag.

I tillegg ber Tore Kyllo om at bilistene senker farten, og holder god avstand til biler foran. - Folk må ikke stresse i trafikken, sier Kyllo.

En rekke ulykker

Påskeutfarten med svært glatte veier, dårlig sikt og mange bilder, har ført til en mengde utforkjøringer og kollisjoner i Sør-Trøndelag onsdag. Det har hovedsaklig vært materielle skader.

Tre biler kjørte i hverdandre på riksvei 65 ved Vormstad i Fannrem i ellevetiden. Politet trodde først at tre personer var skadet, men det skal kun være snakk om materielle skader.

Ulykken skjedde da en bil kjørte over i feil felt og krasjet med motgåedne bil. En tredjebil kjørte deretter inn i de to bilene som hadde krasjet.

I Stugudal på riksvei 705 har en bil gått rundt. Ingen ble skadd i ulykken.

Politiet opplyser at det har vært en rekke småulykker med materielle skader og utforkjøringer. Vegvesenet kjører nå ut alt av biler for å strø veier.

Kø og vanskelig sikt

I fjellovergangene fyker det snø, noe som gjør at det blir dårlig sikt, sier Kyllo. Særlig ved Rennebu og Røros er det dårlig sikt. De mange utforkjøringene og kollisjonene har vært med og senke hastigheten til trafikken, og ført til kødannelser enkelte områder. Det er kødannelser mot Røros og på Singsås.

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.