Hopp til innhold

- Uheldig RBK-støtte

Rosenborg bidrar til ulike konkurranse-forhold i 2. divisjon når de gir betydelig støtte til Ranheim, mener lagenes interesseforening.

Ranheim leder 1.divisjon.

Ranheim leder 2. divisjon.

Foto: Aleksander Ødegård

Ranheim er serieleder i 2. divisjon, og kan rykke opp i 1. divisjon neste år. Klubben har fått betydelig støtte fra RBK til å klare dette.

Får penger fra RBK

Ranheim-trener Per Joar Hansen er betalt av Rosenborg. Som et ledd i RBKs satsing på å få Ranheim opp i en høyere divisjon, har klubben også fått økonomisk støtte på tre millioner kroner. I tillegg er tre av Rosenborgs spillere utlånt til Ranheim.

Kolbjørn Pettersen

Kolbjørn Pettersen i divisjonsforeningen.

Foto: Aleksander Ødegård

- Dette bidar til å skape ulike konkurransevilkår, når en klubb får mye mer økonomisk støtte og hjelp enn de andre klubbene , sier Kolbjørn Pettersen, leder i divisjonsforeningen i 2002.

RBK fornøyd med investeringen

Lederene i Rosenborg er fornøyd med at investeringene er i ferd med å gi avkastning. Målet er å bruke Ranheim som arena for de nest beste spillerne i Rosenborg.

- Det er viktig for unge spillere i Rosenborg at de har muligheten til å spille kamper på nivå to og ikke nivå tre, sier sportslig leder i Rosenborg, Erik Hoftun.

Erik Hoftun, sportslig leder i RBK.

Erik Hoftun, sportslig leder i RBK.

Foto: Aleksander Ødegård