- Tapte fortjent

Nye Ranheim Idrettspark er endelig klar for 1. divisjonsfotball, men Løv-Ham spolerte det som skulle være Ranheims innflyttingsfest.

Ranheim-Løvham

Bergenserne gikk agressivt ut og en god Sindre Marøy kunne prikke inn 0-1 etter 17 minutter. Målet kom etter rotete forsvarsspill og hjemmelaget klarte ikke å heve kvaliteten på spillet resten av første omgang. Rett etter pausen var Marøy frempå igjen. Løv-Hamspissen ble spilt fri på høyrekanten og skjøt ballen i rett mål - helt nede ved stolperota. En elendig start på 2. omgang for hjemmelaget som desperat måtte stresse etter redusering. Reduseringen kom også. Innbytter Michael Karlsen sørget for ny spenning da han scoret i det 64 minutt, etter en periode med massivt Ranheimpress. Selv om Ranheim hadde mye av spillet i andre omgang var Løv-ham kontringsterke. Trond Erik Asbjørnsen punkterte kampen da han kontret inn 1-3 på overtid.

- Vi taper mot et mye mer agressivt og temposterkt Løv-Ham.
De var et bra lag som ville mye mer en oss. Det var veldig mange Ranheimspillere som hadde tomme batteri i dag. Vi taper fortjent, var Per Joar Hansen glassklare kommentar.

Det var noe tamt over oss i dag. Er man fem prosent under pari, taper man kamper i Adeccoligaen. Så enkelt er det, sa en skuffet Ranheimkaptein Ivar Sandvik.

Ranheim ligger fremdeles på direkte opprykk Laget har med sine 22 poeng andreplass på tabellen, fire poeng bak Sogndal. Mye tyder likevel på at trener Per Joar Hansen fremdeles har liten tro på at et opprykk skal bli en realitet. I følge dagens kampprogram har han lovet spillerne at han skal ta beina fatt og spasere hele veien fra Stjørdal til Oslo hvis Ranheim skulle rykke opp til Eliteserien.