NRK Meny
Normal

- Schalke er formlaget

Rosenborgs Vidar Riseth mener dagens motstander i Mesterligaen er det beste laget i gruppe B for øyeblikket.

Vidar Riseth på trening
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

- Schalke er det laget som nå formlaget i vår pulje. De er i best form og har god selvtillitt. Dessuten spiller de god fotball, sier Riseth.

Shalcke 04 har spilt åtte kamper i årets Bundesliga. Der har de klart fire seire og fire uavgjorte. Det gjør at de nå har andreplassen på tabellen hjemme i Tyskland.

Revansjelysten

Etter sist helg Tippeligafiasko er ikke Riseth like ivrige på å rangere hvem som er i dårligst form av lagene i gruppe B.

- Vi får vel si at vi andre i gruppa er en god nummer to på formkurven da, sier Riseth.

Revansjelysten etter Fredrikstadkampen er i allefall stor.

- Vi er flinke til å omstille oss når det går dårlig i Rosenborg. Det har vi vist tidligere også. Har vi spilt en dårlig Tippeligakamp, så har vi reist oss igjen når vi spiller Champions League. Så akkurat det tror jeg ikke blir noe stort problem, avslutter Riseth.

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.