- På tide å utfordre meg selv

Camilla Herrem var ordentlig irritert etter tapet mot Stabæk på hjemmebane onsdag kveld, men innrømmer at hun kommer til å gråte når hun forlater klubben i mai.

Byåsen tapte overraskende, 24-27 hjemme mot Stabæk i kveld. Laget ligger dermed på en skuffende fjerdeplass på tabellen. Tidligere i dag kom nyheten om at stjernespiller Camilla Herrem forlatre klubben etter endt sesong til fordel for rumenske Baia Mara.

Camilla Herrem sier det er spill i Champions League som lokker mest når hun drar til Romania i mai.

Verken forsvaret eller keeperen spilte godt nok i dag, ifølge venstrevingen.

–Vi slipper inn veldig mange langskudd og vi er ikke i nærheten av å takle ballen så da blir det en sånn kamp som dette, sier en oppgitt Herrem.

Byåsen - Stabæk

Byåsen tapte 24-27 mot Stabæk på hjemmebane i dag.

Foto: Henrik Sundgård

Skifter klubb for å utfordre seg selv

I dag ble det klart at Camilla Herrem drar til Romania når sesongen er over. Det gjør hun fordi lysten til å spille Champions League overgår det meste. I tillegg er det på tide med miljøskifte mener Herrem.

– Jeg har vært her i Trondheim i åtte år. Nå er det på tide at jeg kommer meg litt ut og utfordrer meg selv, sier Herrem.

Drar med tungt hjerte

I mai er trondheimsepoken over for Herrem sin del. Men, det blir ikke lett å dra fra Byåsen.

– Det blir nok noen tårer og det blir med tungt hjerte jeg drar. Byåsen har gitt meg utrolig mye og jeg har mye å være takknemlig for. Men, en gang må jeg dra også. Jeg hadde ikke kommet til å bo her resten av livet uansett, sier Herrem og ler.

Tøff medaljekamp

Med flere tap i årets sesong, er ikke Camilla Herrem sikker på om det blir medalje på Byåsen i år.

– Medaljekampen blir tøff. Vi har tapt alt for mange kamper og vi skal jo egentlig "bare tape" mot Larvik. Vi er inne i en dyp dal nå, det er viktig at vi kommer oss opp igjen, sier Herrem.

Med tap mot både Fredrikstad, Glassverket, Tertnes og Stabæk er det kun en ting som må til for å sikre medalje.

– Vi må bare heve oss, for dette er for dårlig, sukker Herrem.