Normal

- De skal ikke få det lett

Jan Jönsson lover et veldig sultent RBK-lag i søndagens kamp mot Aalesund.

Dorsin jubler etter mål

Det er tid for revansje for Rosenborg i søndagens kamp mot Aalesund. Dette bildet er fra kvartfinalen i NM i fotball for menn mellom Aalesund og Rosenborg på Color Line Stadion i Ålesund.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / Scanpix

Søndag er det tid for revansje. AaFK påførte RBK det kanskje smerteligste tapet i norsk målestokk da Aalesund tok seg videre i cupen på bekostning av trønderne.

Tid for revansje

– Vi fikk en grei match, sa Rekdal da, men det lover Jan Jönsson at han ikke skal få denne gangen, sier han til nettstedet RBK.no.

– Nei, det får han ikke. Vi skal være disiplinerte, jobbe hardt og forhåpentligvis være elleve mann på banen gjennom hele kampen, sier Jönsson, antageligvis med Issas utvisning i Ålesund friskt i minne.

– Sugne på å spille kamp igjen

Jönsson sier de er veldig sugne på å spille kamp igjen nå etter å ha spilt bra tidligere og trent bra i mellomtiden.

– Skal jeg tolke det ut ifra treningene, så er det et veldig godt fokus, en bra intensitet og konsentrasjon på spillerne, sier han til RBKTV.

– Så vil vi gjerne krone det med seier på søndag, og det som gjelder, nemlig tre poeng, sier han.

Fjortende oppgjøret

Søndagens oppgjør blir det fjortende mellom Rosenborg og Aalesund i seriesammenheng. Stort sett har det vært jevnt, men Rosenborg har ofte trukket det lengste strået.

Åtte av kampene har endt med RBK-seier, fire uavgjort og én med seier til Aalesund.

– De har jo et bra lag, og de har noen spillere vi skal se ekstra opp for. Men det er klart vi skal være offensive og vi skal gi vårt beste, sier Jönsson til RBKTV.

På Lerkendal har Aalesund aldri vunnet, men har fått med seg noen poeng likevel. Tre ganger har laget klart uavgjort mot Rosenborg i Trondheim, mens hjemmelaget har tatt alle poengene tre ganger, skriver RBK.no

Kampen mellom Rosenborg og Aalesund starter klokken 20.00 søndag.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.