Hopp til innhold

Wangberg ute mot Glimt: – Jeg er meget klar hvis jeg får sjansen

Jostein Maurstad Gundersen (20) er meget aktuell for å erstatte en suspendert Simen Wangberg (25) mot Glimt på Aspmyra søndag.

Jostein Gundersen

Jostein Maurstad Gundersen er klar skulle han få sjansen fra start mot Glimt.

Foto: Gunnar Grindstein / NRK

Jostein Maurstad Gundersen (20) fikk sin eliteseriedebut fra start for Gutan når de møtte Haugesund 9 juli. Da ble han den store helten.

Når Simen Wangberg (25) mister søndagens kamp mot erkerival Bodø/Glimt på grunn av karantene for fem gule kort, åpner det for at Gundersen igjen kan få sjansen fra start.

Det er han klar for.

– Jeg håper jo på å få starte der, selvfølgelig. Jeg er meget klar for det, og det blir artig hvis jeg får sjansen. Sånn som vi trener i dag er jeg kanskje i førsteelleveren, men jeg vet ikke om de har bestemt seg, sier 20-åringen til NRK etter onsdagens formasjonstrening.

– Du fikk sjansen mot Haugesund, noe som gikk særdeles bra. En meget viktig kamp mot Glimt nå, hvordan ser du på denne kampen?

– Det er deilig å spille mot Glimt. Alltid litt ekstra artig det. Jeg har bare spilt en gang mot A-laget deres, men mange ganger mot yngre lag, og det er jo selvfølgelig spesielt. Hvis jeg får spille der blir det en gøy opplevelse, sier Gundersen.

– Bra konkurranse om plassen

Kampen om å erstatte Wangberg på stopperplass står mellom nevnte Jostein Maurstad Gundersen og Henrik Gjesdal (23).

TIL-trener Bård Flovik er fornøyd med at det er tøff konkurranse om plassen.

– Ja, Gundersen er veldig aktuell, han. Men når vi ser hvordan forfatning Gjesdal er i – han er i veldig god form – synes jeg det er bra konkurranse om plassen. Jeg synes begge de to kan erstatte Wangberg på en fin måte, så det har jeg ingen bekymring rundt, sier Flovik.

Gjesdal

Tromsøs Henrik Solheim Gjesdal og Sogndals Kristian Fardal Opseth i duell. Gjesdal er aktuell for å erstatte Wangberg mot Glimt.

Foto: Christian Blom / NTB scanpix