Turboneger til Troms og Finnmark

Det legendariske rockebandet spiller i Telegrafbukta i Tromsø i midten av juli. Du kan også møte dem på Midnattsrocken i Lakselv.

 

 

Turboneger
Foto: Heiko Junge / Scanpix

Tidligere er det klart at Tønsberggruppa Seigmen tar turen til Telegrafbukta i Tromsø. Det samme gjelder den danske gruppa Mew, som U2-vokalisten Bono har skrytt opp i skyene.  

Nå er det altså klart at Turboneger med Hank Von Helvete i spissen også skal ha konsert i Bukta. Gruppa besøkte Tromsø i fjor høst, og spilte da for 1400 svært entusiastiske mennesker i Storsalen på Kulturhuset.  

Telegrafbukta 21. og 22. juli

Også Tromsøbandet Vishnu skal spille i Telegrafbukta 21. og 22. juli. Det endelige programmet offentliggjøres i begynnelsen av april. Da får vi vite om DumDum Boys sin bebudede sommerturné tar en tur innom Telegrafbukta.

 Fjorårets Buktafestival ble besøkt av 11000 mennesker. Festivalen ble også kåret til "Årets festival" av Norsk Rockforbund.

Midnattsrocken

Det er ikke bare Buktafestivalen som får besøk av Turboneger. Midnattsrocken, som foregår samtidig i Lakselv, har også fått det populære bandet på plakaten. Det blir Turbonegers aller første konsert i Finnmark. Og festivalarrangørene i Lakselv mener selv at dette er tidenes begivenhet for festivalen, som tidligere har presentert flere store norske navn.