Uvær i Troms, sendt ut oransje farevarsel i Troms og Finnmark
Foto: Fabian Ubeda / NRK

Trafikken i Troms og Finnmark

Oppsummert

Vi følger trafikken i det nordligste fylket.

 • Fylkesvei gjenåpnes etter jordras

  Fylkesvei 98 ved Smalfjorden i Tana åpnes til helgen, melder Statens vegvesen. Veien har vært stengt siden et større jordras tok med seg veien på sjøen i midten av april. Omkjøring er på rundt 400 kilometer på E6 via Karasjok.

  Steinvik, Tana
  Foto: Norsk Luftambulanse
 • Kunne ikke vise gyldig førerkort

  Politiet stanset en bilist, mann i 70 årene, kl.: 20:40 i Porsanger. Han kunne ikke fremvise gyldig førerkort dermed ble det opprettet sak. Mannen fikk parkere bilen på gårdsplassen.

 • Trifontunnelen stengt

  Statens vegvesen varsler om at Trifontunnelen, som går igjennom fjellet Trifonhøgda, på E105 mellom Hesseng og Storskog i Sør-Varanger kommune er stengt grunnet vedlikeholdsarbeid. Omkjøring er skiltet. Arbeidet skal være ferdig ved midnatt.

 • Kjørte i 103 km/t i 80 sonen

  Utrykningspolitiet i Alta kommune har gjennomført fartskontroll i Eiby. En bilist i slutten av tenårene ble stoppet i 103 km/t i 80 sonen. Mannens førerkort ble beslaglagt grunnet for mange prikker. Sak opprettes.

 • Áilegastunnelen åpnes

  Brann og politi har sjekket Áilegastunnelen på E6, Langfjorden i Alta kommune. Politiet melder om at noen har åpnet flere skap der brannslukningsapparatene blir lagret inne i tunnelen, men det er usikkert om noe er stjålet. Tunnelen åpnes igjen.

Reinsdyr i veien på Tomasjord i Tromsø.