Nok et tap for Tromsø

De hadde håpet å gjøre opp for det sure tapet i sesongåpningen, men slik ble det ikke. Viking gikk hardt ut fra start og tok føringen umiddelbart. Etter bare 20 minutter ledet hjemmelaget 1-0.

Viking-TIL

Tromsøs Gjermund Aasen i duell mot Andre Danielsen

– Begge har fått en dårlig start, så det blir to lag som vil vise seg frem. Det blir nok et tett oppgjør, sa TILs Magnus Andersen til klubbens nettsider før kampen.

Slik ble det imidlertid ikke for det var aldri noen tvil da Tromsø møtte Viking på bortebane.

Fra det øyeblikket dommeren satte i gang kampen, hadde Viking føringen. Etter 20 minutter scorte i tillegg TILs Magnar Ødegaard selvmål og hjemmelaget fikk selvtilliten ved å lede 1-0.

Etter 46 minutter øynet imidlertid Tromsø håp da Gjermund Åsen utlignet. Det resultatet fikk stå i drøye ti minutter. Veton Berisha utnyttet et dårlig utspark fra Tromsøs keeper,

Viking vant 3-1 mot TIL

Vikings Zymer Bytygi jubler

Benny Lekström. Et tilbakespill til keeperen endte dermed i 2-0 til Viking. Ni minutter senere var det ny nettkjenning for Viking, denne gangen ved Zymer Bytyqi.

Ble for tøft

Tromsø hang ikke med i svingene, og var heldige som bare tapte med to mål, skriver NTB. Mot slutten kom de riktignok til et par sjanser uten å score, men Viking vant fullt fortjent.

– Vi var dårlige de første 20 minuttene. Da klarte vi ikke å holde på ballen. Etter de tok ledelsen synes jeg vi var best til de scoret 2-1. Det var synd, for vi spiller en grei bortekamp, men får ikke med noen ting, sa Gjermund Åsen til NTB etter kampen.

Dermed har Viking kommet tilbake på sporet etter den svake serieåpningen, mens TIL har røket på to strake tap etter opprykket fra 1. divisjon i fjor høst. Tromsø ligger derfor nest sist på tabellen. Viking,som til nå har ett tap og en seier, er nummer ni på tabellen.