TIL møter Anzji utenfor Moskva

Slipper å reise til Dagestan.

Anzhi

Her feirer Anzji-spillerne etter seier over Hannover 96 i Europaligaen i februar 2013.

Foto: PATRIK STOLLARZ / Afp

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) bekrefter onsdag formiddag at Tromsøs bortekamp mot Anzji fra Dagestan torsdag 24. oktober IKKE skal spilles på klubbens hjemmebane i Makhatsjkala.

– Det er nettopp bestemt at kampen skal spilles på Saturn Stadium i Ramenskoye utenfor Moskva, sier en representant ved UEFAs mediakontor til NRK.

– En fordel for oss

Saturn Stadium er hjemmebanen til FC Saturn Moscow Oblast, har en kapasitet på 16500 og ligger 4-5 mil sørøst for Moskva.

– Jeg tror det er en fordel for oss at kampen er lagt dit. Vi får en kortere reise. Og møter et lag som da ikke spiller på sin egentlige hjemmebane. I tillegg vil det vel være mer stabile forhold knyttet til selve oppholdet vårt, sier sportssjef i TIL, Svein-Morten Johansen til NRK.

Møtet med Anzji er kamp nummer tre i gruppespillet i Europaligaen for Tromsø. Først skal Gutan møte Tottenham i London og FC Sheriff fra Moldova.

Anzhi har for øvrig sikret seg den tidligere Rosenborg-spilleren Vadim Demidov. Klubben har byttet ut en haug med spillere i sommer og høst.

Lenke: Les mer om Anzhi på UEFAs nettside.