Tap for Alta IF: – Jeg er veldig skuffet over resultatet

Trener Rune Repvik er misfornøyd med at Alta IF tapte 1–2 for Grorud søndag.

Alta IF

Alta IF tapte søndagens kamp. Her fra en tidligere hjemmekamp mellom Alta IF - TIL.

Foto: Andrè Bendixen / NRK

– Det er helt klart skuffende. Vi leder 1–0 og har mer enn nok sjanser til å avgjøre kampen. Dette er et veldig skuffende resultat på hjemmebane, sier Rune Repvik til NRK.

Rune Repvik, hovedtrener Alta IF

Rune Repvik, hovedtrener Alta IF.

Foto: Marte Lindi

– Vi har ti gode målsjanser mot deres fem og scorer bare på en av dem. Det er ikke tvil om at vi bør sette flere skal vi vinne fotballkamper.

Alta ledet nesten hele kampen 1–0 etter en fin scoring av Jon Andreas Eira, og hjemmelaget holdt på ledelsen til det gjensto syv minutter av oppgjøret mot Grorud. Repvik unner Eira målet.

Fin scoring

– Det var en fin dødballscoring av Jon Andreas Eira. Han fortjente den scoringen. Jon Andreas bruker ofte å komme til målsjanser, men har en tendens til å bomme så det var utrolig morsomt at han fikk den scoringen. Det unner jeg han veldig.

Få minutter før slutt var det Grorud som fikk straffespark. Zirak Ahmed sørget for 1–1.

Jon Andreas Eira

Jon Andreas Eira scoret Altas eneste mål mot Aalesund.

Foto: Ronald Isaksen Pulk / NRK

Kun minutter senere får bortelaget sjansen igjen. Zirak Ahmed lobber ballen over Alta-keeper Maris Eltermanis, og 2–1 blir sluttresultatet.

– Defensivt blir vi passiv på straffesparket som Aalesund får og henger ikke helt i hop på den siste scoringen, så vi må bare jobbe videre med å luke bort de defensive feilene og så kommer det offensive med mål etter hvert. Nå er det kun hardt arbeid som teller fram mot torsdagens cupkamp i Finnmarkshallen.