Mer glad i sangstemmen enn gitaren

Chris Nikolas Hermansen Sara, alias Chris NinJua er en av mange unge artister som har lagt ut egen musikk på nettsiden «Ung Artist». For Chris NinJua er stemmen hans viktigste instrument, med den lager han både rytme og melodi.

Chris Ninjua

Stemmen er det viktigste instrumentet for Chris NinJua

Foto: Eva A Hauge

– Musikk er det eneste jeg kan tenke meg å jobbe med, det har alltid vært det jeg har vært opptatt av, forteller Chris NinJua.

Drømmen har alltid vært å bli rockestjerne, men nå er bandet oppløst. Chris NinJua prøver seg derfor på egenhånd. Han forteller at han er blitt mer glad i stemmen sin enn i gitaren.

– Jeg har så lyst å starte en a capella gruppe. Stemmen er et utrolig instrument, og det er så mange lyder man kan lage med stemmen, forteller Chris NinJua engasjert.

Hør låta her:

Someday, Chris NinJua

Synger om fred mellom mennesker

Chris Ninjua

Låten «Someday» synger Chris NinJua om fred.

Foto: Eva A Hauge

Låten «Someday» handler om at vi mennesker må bli flinkere til å leve i fred med hverandre.

– Jeg ønsker å få fram et budskap om at folk må slutte å sloss. Det er ikke så vanskelig så lenge du møter mennesker med et åpent sinn, mener Chris Nikolas Hermansen Sara alias Chris NinJua.

Ung artist

Ung Artist er en nettside der unge musikere i Finnmark kan laste opp sin egen musikk. Nettsiden er et samarbeid mellom Scene Finnmark og NRK Troms og Finnmark.

Hver måned vil NRK Troms og Finnmark presentere en av disse unge bandene eller enkeltmusikerne, både på radio og på nett. Denne måneden har vi valgt ut Chris Nikolas Hermansen Sara, alias Chris NinJua.

Se også: Ung Artist