Slo opp kneskaden: – Sesongen er over

TILs keepermareritt fortsetter. Filip Loncaric slo opp kneskaden på trening. – Jeg må opereres. Sesongen er over for min del, sier kroaten til NRK.

Filip Loncaric var tydelig preget etter å ha skadet seg på torsdagens TIL-trening.

Filip Loncaric var tydelig preget etter å ha skadet seg på torsdagens TIL-trening.

I går måtte keeper Gudmund Kongshavn gå av banen med et kutt i panna. I dag gikk en tydelig preget Filip Loncaric av banen med en kneskade.

Den kroatiske keeperen har de siste ukene slitt med en kneskade han pådro seg i februar. Onsdag var han tilbake i trening med laget for første gang på to måneder, men torsdag gikk det galt igjen.

Under en spillsekvens ble Loncaric liggende på kunstgresset på Alfheim.

Sint og frustrert

Han slo i matta og var tydelig forbannet før han ble fulgt i garderoben.

– Det er det samme kneet som sviktet på La Manga, og som jeg tidligere har operert, fortalte Loncaric til NRK og Nordlys etter at han kom ut av garderoben – og motvillig hadde stilt opp på en fotoseanse med rettighetshaver Discovery.

Filip Loncaric

Filip Loncaric er sikker på at sesongen er over for hans del etter at han slo opp kneskaden fra La Manga i februar på torsdagens trening på Alfheim.

Foto: Gunnar Grindstein / NRK

– Jeg trenger ikke ta bilde, sesongen er over for min del, prøvde Loncaric å fortelle TILs medieansvarlig, Nils-Jarle Sætre.

Etter fotoseansen forklarte Lonacric hva som skjedde.

– Jeg skulle bare skyte ballen. Og da sviktet det venstre kneet. Det er ikke stabilt nok. Det er ikke bra. Og jeg trenger en operasjon for at kneet skal fungere igjen, også etter fotballkarrieren, sier Loncaric.

Undersøkes fredag

Han skal undersøkes av knespesialist Gunnar Knutsen på UNN fredag.

– Vi får se han finner ut. Men sesongen er nok over for min del, sier Loncaric.

I fjor steppet han inn da Gudmund Kongshavn ble langtidsskadet. Nå er det Loncaric som er satt ut av spill i månedsvis.

– Jeg har kontrakt ut 2018-sesongen er innstilt på å komme tilbake, selv om det blir mange kjedelige uker med opptrening, sier Loncaric.

Kongshavn klar til søndag

Gudmund Kongshavn

Slik så kuttet i pannen til Gudmund Kongshavn ut dagen etter at han måtte sy sju sting. Han er klar til kampen mot Stabæk søndag.

Foto: Gunnar Grindstein / NRK

Gudmund Kongshavn på sin side trente ikke med laget etter kuttet han pådro seg på trening onsdag. Han måtte sju sting i pannen.

– Legen mente jeg ikke burde trene i dag, men jeg er klar til å trene igjen fredag – og til å spille kamp mot Stabæk på søndag, sier Kongshavn.

Han føler med keeperkollega Loncaric.

– Det er trist når slikt skjer, sier Kongshavn.