Hopp til innhold

Slik deler du dine bilder med oss

Vil du være med og dele dine bilder på #nrktroms? Slik går du fram for å få bildene på kartet vårt!

Sommerbilder fra nord

For å få vist fram bildene på vårt interaktive kart, må du merke dem med #NRKtroms i bildedelingstjenesten Instagram, og skru på stedstjeneste inne i applikasjonen. (Se faktaboks)

NRK Troms ønsker å vise fram deres bilder fra Nord-Norge Ved å bruke emneknagg (hashtag) #NRKtroms på Instagram godkjenner du at NRK kan bruke bildene på våre plattformer i sosiale medier. Skulle vi ønske å bruke bildene andre steder tar vi kontakt og avtaler videre bruk.


Vi ønsker alle typer bidrag velkommen, men forbeholder oss retten til å moderere bilder som er i strid med norsk lovgivning. Vi ber om at opphavsrett blir respektert og at du kun sender inn bilder du selv har tatt.

Som fotograf står du også inne for at de som er avbildet på bildet vi publiserer på Instagram har godkjent at dette bildet brukes både på TV og på nett i enhver redaksjonell NRK-sammenheng.

Bruker du ikke Instagram kan du også laste opp bilder fra datamaskinen din her:

Laster innhold, vennligst vent..


Bildene du publiserer lagres ikke hos NRK, kun en referanse til der bildet ligger på nett. Om du sletter et bilde merket med #NRKtroms fra din Instagram-profil, vil det automatisk bli fjernet umiddelbart fra våre sider. Hvis vi har gjengitt et bilde som du ikke ønsker vi skal vise på våre sider, kan du sende en e-post til troms@nrk.no, så skal vi fjerne det.


Denne siden er ikke sponset eller administrert av andre enn NRK. Bildekart- og bildestrøm-siden benytter Instagrams åpne API, men er ikke sponset eller sertifisert av Instagram.