– De Rossi tjener mer enn alle oss til sammen

Tromsøs landslagsspiller Ruben Yttergård Jenssen (26) var skuffet etter 0-2-tapet for Italia på Ullevaal i går kveld.

EM-kvalifisering
Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

– Vi hadde håpet at Italia skulle ha en dårlig dag i dag. Og vi være veldig god, oppsummerte Yttergård Jenssen overfor NRK.

Det gikk ikke akkurat slik ....

Men samtidig understreker Jenssen at forskjellen er stor på det Norge har å rutte med – og de spillerne Italias landslagssjef Antonio Conte kan velge mellom.

– Det er vel snakk om at de Rossi tjener mer enn de vi gjør til sammen, sier Yttergård Jenssen – og tenker på Roma-stjernen Danilene de Rossi, som faktisk spilte mot Tromsø på Alfheim i Europaligaen gruppespill i oktober 2005.

Han er i dag en av de største profilene i Serie A – og på landslaget.

Se video:

Created by InfoDispatcher

Må inn på laget i Tyskland

Yttergård Jenssen spilte ikke en av sine beste landskamper og ble byttet ut etter knappe 70 minutter. Før de neste EM-kampene mot Malta og Bulgaria i oktober, skal 26-åringen forsøke å vinne tilbake plassen i laget i Kaiserslautern.

– Det er alfa og omega. Jeg har vært litt urolig og bekymret, men fått forsikringer både fra sportsdirektøren og trener og direktør om at jeg er en viktig del av klubben. Og med i planene fremover. Så jeg må bare stole på det de sier, jobbe hardt og forsøke å komme inn på laget igjen. Og deretter spille godt, sier Ruben Yttergård Jenssen.

Høgli klar til helga?

Tom Høgli stod over Italia-kampen på grunn av en øm muskel på baksiden av låret.

– Jeg tror det var lurt av meg å stå over, hvis ikke ville jeg nok slått opp strekken og vært ute lenge. Nå har jeg et håp om å spille for FC Købehavn igjen til helga mot Aalborg, sier Tom Høgli.

Nyheter fra Troms og Finnmark

Sveinung Åsali Nordnytt

Se Nordnytt 19:45 med programleder Sveinung Åsali

Se Nordnytt 19:45 med programleder Sveinung Åsali