Hopp til innhold

Setter inn båter i søk etter savnet 70-åring

Letinga etter savnede Gisle Melkild (70) i Målselv trappes mandag opp.

Leteaksjon i Målselv kommune

Helsevesenet og frivillige fra blant annet Norske redningshunder, Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Sivilforsvaret har deltatt i letingen som ble satt i gang lørdag.

Foto: Linda Pedersen / NRK

Det er har vært lett etter den savnede mannen gjennom hele natten, uten resultater.

Gisle Melkild forsvant fra et sykehjem på Moen i Målselv lørdag.

Søk i Målselva

– Letinga i dag foregår ved at vi fortsetter på land, med grundig søk til fots. Vi vil også få båter med sonar, som vil gå i Målselva, i tilknytning til søkeområdet. Det sier operasjonsleder i Troms politidistrikt, Vegard Nygård, til NRK mandag morgen.

–Vi har søkt til fots, vi har brukt ATV, helikopter og drone. Vi har lett i et område som strekker seg fra Rundhaug i sør til Olsborg i nord, langs fylkesveg 854.

Gisle Melkild

Har du sette denne mannen? Gisle Melkild er savnet og politiet ber om tips i saken. Foto: privat

Foto: Privat

Ber om tips

70 år gamle Gisle Melkild har demens og forsvant fra et sykehjem i Målselv. Han er cirka 160-165 centimeter høy, tynn, gråhåret. Han er trolig iført en svart joggebukse, en brunaktig genser og tøfler.

Politiet ber folk som har sett fotgjengere lørdag kveld eller natt på strekningen Fredriksberg-Øverbygd-Kirkesdalen om å ta kontakt. De ber også beboere i området om å sjekke uthus.

– Vi har fått veldig få tips, så vi ber innstendig de som tror de har observasjoner, som har hørt eller sett noe, kontakte politiet, sier Vegard Nygård.

Målselv sykehjem

Målselv sykehjem ligger på Moen i Målselv. Den savnede forsvant fra sykehjemmet lørdag.

Foto: Linda Pedersen

Beklager, vi kunne ikke vise innholdet.
Se «Målselv» i nytt vindu