Hopp til innhold

Sender Alta – TIL direkte på NRK P1

– Det er en meget viktig kamp, sier kommentator Gunnar Grindstein.

Gunnar Grindstein

NRKs ekspertkommentator Gunnar Grindstein kommenterer kampen for P1 søndag.

Foto: Nrk

– Søndag peiser vi på og sender rett og slett Alta -Tromsø på NRK P1-nettet i hele Troms og Finnmark, sier sports-maestro i NRK, Gunnar Grindstein.

Vanligvis sendes programmet 4-4-2 søndag ettermiddag, men denne søndagen er det nok Alta og Tromsø som står i fokus for folk i de to nordligste landsdelene uansett.

– Det er en meget viktig kamp. Begge lagene kjemper om plassene på hver sin ende av tabellen, sier kommentatoren, som også skal ha med seg en reporter på indre bane under sendinga.

Alta-TIL på radio

TIL vant vårkampen på Alfheim 1-0 etter en overtidsscoring av Zdenek Ondrasek. Lagene møttes også i Finnmarkshallen under en treningskamp i februar, hvor TIL vant 4-0.

Alta frykter ikke TIL

Rune Repvik

Trener i Alta Rune Repvik.

Foto: Erik Lieungh

Men Alta klarte uavgjort mot Fredrikstad i forrige kamp, og kan ha brutt den negative trenden for laget de siste kampene.

– Vi må ta med oss mye av det som skjedde under kampen når det gjelder struktur, vi må løfte oss enda noen hakk. TIL er ikke glad for å komme i Finnmarkshallen og det er en fordel for oss, sa Alta-trener Rune Repvik etter Fredrikstad-kampen.

Det er liten tvil om at det blir en spennende kamp søndag!

Laster innhold, vennligst vent..

Nyheter fra Troms og Finnmark