Se de fine julebildene dere har delt med oss

Bruk emneknaggen #nrkfinnmark – og bildene dine vil havne i galleriet vårt.

Leserbilde fra Instagram

En leser har delt dette bildet med oss på Instagrem og skriver: «Vadsø i dag på morgenen. #fint #vær og #lys.»

Foto: Yngve Kaspersen / PRIVAT

Juleforberedelser og turer ute i vintermørket preger bildene leserne til NRK Finnmark har delt i førjuls tiden.

Med mye snø uka før jul, har mange av våre lesere vært ute og lagd snømenn, vært på aketurer, skiturer – og ikke minst brøytet snø.

Også alle matslagene ser ut til å være produsert i ukene før jul:

Her kan du se alle bildene dere har merket med #nrkfinnmark den siste uken:

Laster innhold, vennligst vent..

Vi i NRK Finnmark ønsker å se bilder fra hele landsdelen. Ved å merke bildene dine med emneknaggen #nrkfinnmark kan du dele dem med oss.

Del gjerne dine bilder med oss av både tur, nordlys, julen din eller bilder av spennende ting du opplever i våre nordligste fylker.

Har du ikke Instagram? Da kan du laste opp bilder fra datamaskinen din her:

Laster innhold, vennligst vent..

Ved å dele bildene med oss godkjenner du samtidig våre retningslinjer.

Som fotograf står du også inne for at de som er avbildet på bildet du deler med oss har godkjent at dette bildet brukes både på TV og på nett i enhver redaksjonell NRK-sammenheng.

Seerbildene kan blant annet bli valgt ut til å bli vist fram som dagens bilde på Nordnytt-TV-sendingen, i nettartikler eller i leserbildegallerier på våre nettsider nrk.no/troms.

Bildene du publiserer lagres ikke hos NRK, kun en referanse til der bildet ligger på nett. Om du sletter et bilde merket med #NRKfinnmark fra din Instagram-profil, vil det automatisk bli fjernet umiddelbart fra våre sider. Hvis vi har gjengitt et bilde som du ikke ønsker vi skal vise på våre sider, kan du sende en e-post til finnmark@nrk.no, så skal vi fjerne det.

Denne siden er ikke sponset eller administrert av andre enn NRK. Bildekart- og bildestrøm-siden benytter Instagrams åpne API, men er ikke sponset eller sertifisert av Instagram.