Russer klar for TIL: – Jeg takker klubben for denne muligheten

Den russiske midtbanespilleren Shamil Gasanov skal spille for TIL det neste halve året.

Shamil Gasanov

Shamil Gasanov er klar for TIL.

Foto: Tromsø idrettslag

24-åringen har skrevet under på en avtale som i første omgang går til 1. desember i år.

– Jeg er veldig glad for å ha skrevet under. Jeg har følte meg velkommen umiddelbart og jeg har blitt tatt varmt imot av alle i klubben. Jeg har fått et godt inntrykk av både klubben og byen. Jeg takker klubben for denne muligheten.

Og han fortsetter:

– Jeg spilte fast i den russiske serien forrige sesong, og den serien er veldig sterk. Jeg så kampen mot Vålerenga og likte måten TIL spiller fotball på. Jeg tror min måte å spille på vil passe TIL veldig godt, sier 24-åringen., sier Gasanov i ei pressemelding.

Sportssjef i TIL, Svein Morten Johansen, sier han håper å få midtbanespilleren klar til kampen mot Aalesund på Alfheim søndag.

– Vi har også sikret oss en opsjon på tre år til om begge parter skulle ønske det. Det gir oss flere alternativer på sentral midtbane i form av de egenskapene han har ved at han er sterk defensivt, dekker mye rom og så har han en god pasningsfot. Dessuten har vi spillere med flere gule kort, og nå vil vi ha flere alternativer tilgjengelig utover høstsesongen. Det gir oss en større trygghet i totaliteten, sier sportssjefen.

Nyheter fra Troms og Finnmark

Vilde Kristine Malmo

Se Nordnytt 19:45