Politiet fikk trusler og ble spyttet i ansiktet

Natt til søndag hadde politiet det travelt i de to nordligste fylkene.

Politilogg på Twitter
Foto: Skjermdump

Politiet i Vest-Finnmark begynte lørdagskvelden med å minne folk på at de måtte stille klokken en time tilbake natt til søndag.

Laster Twitter-innhold

Ikke mange timene etter måtte politiet i Vest-Finnmark avslutte en fest i Alta. Også i Tromsø var det feststøy fra en bolig i Tromsdalen.

– Patrulje besluttet å avslutte festen, opplyser Troms politidistrikt som ga huseieren et muntlig pålegg for festbråket.

– Det må være rekord at han allerede er tilbake

Kort tid etter å ha avsluttet festen i Tromsdalen måtte politiet i Tromsø rykke ut til UNN. Der var det to menn som havnet i klammeri med hverandre, og de måtte bortvises fra stedet.

I Vest-Finnmark fikk politiet telefon fra en full mann som ønsket hjelp. Da patruljen kommer til stedet hisser han seg opp mot politibetjentene.

– Ender med at vi må ta han med inn. Godt valg, opplyser politiet.

På Banjeren Pub i Hammerfest blir en mannlig gjest kastet ut av vaktene, og fikk beskjed av politiet om å sette kurs hjemover. Ikke lenge etter utkastelsen er mannen tilbake på puben.

– Det må være rekord at han allerede er tilbake. Puttes i kasjotten og vi oppretter sak, forteller politiet i Vest-Finnmark.

Laster Twitter-innhold

Mann pågrepet for vold mot samboer

Både i Troms og Finnmark ble flere personer innbrakt fra sentrum, og satt i arrest fordi de var for beruset til å ta vare på seg selv. Offentlig urinering var også noe politiet måtte ta seg av natt til søndag.

En mann i 30-årene ble pågrepet for vold mot sin samboer i Tromsø.

– Fornærmede ble ikke alvorlig skadet. Sak opprettes og etterforskes, opplyser Troms politidistrikt.

I Vest-Finnmark måtte Securitas legge en beruset gjest i bakken. Etter at politiet kom til stedet viste det seg at mannen trengte sjekk av lege, og han ble fraktet til legevakta.

En mann i 30-årene måtte hentes av politiet etter melding om husbråk i Lakselv. Da politiet kom fram så de at han hadde gått løs på noe inventar i huset.

Politiet fikk trusler i Hammerfest

I Hammerfest sentrum knuste en mann ruter på en bil. Politiet fant ut at det var firmaet mannen var ansatt i sin bil. Det ble ordnet internt mellom partene, og mannen slapp anmeldelse.

Senere på natten fikk politiet trusler av en mann i Hammerfest sentrum, og anmeldte saken.

En mann i Honningsvåg var gjest på en privat fest han ikke var invitert eller ønsket til.

– Vi har vært på stedet og fått han på bedre tanker. Han rusler hjem, opplyser politiet i Vest-Finnmark.

I Hastad ble en politimann spyttet i ansiktet av en mann i 20 årene, etter at han ble arrestert for bråk i sentrum.

– Vi er hyggelige og kjører henne hjem

Politiet i Alta var behjelpelig med en dame som tok taxi, og som hadde store vansker med å forklare hvor hun bodde.

– Vi fant det ut til slutt, og damen ble kjørt hjem.

På legevakta i Alta dukket en overstadig beruset jente opp. Hun ønsket ikke å samarbeide eller oppgi hvor hun bodde, slik at politiet måtte bistå legevakta.

Laster Twitter-innhold

Politiet i Vest-Finnmark rykket søndag morgen ut til campingen i Kautokeino etter melding om slåsskamp. Da politiet kom fram viste det seg at to menn var involvert, men at ingen var skadet.

– Det var forsøkt slått med kjepp, opplyser politiet som etterforsker saken.