Ørjan er glad han slipper å møte Astrid S

Ørjan Pettersen betalte ved en feiltakelse 11.000 kroner for konsert og et møte med Astrid S i London. Nå kan han puste lettet ut.

Astrid Smeplass

Astrid S er på turné i USA og Europa for tiden. 16. november står hun på scenen i London.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

– Jeg er veldig glad for at det ordnet seg, og nå roer det seg kanskje litt med meldinger og henvendelser, sier Ørjan Pettersen (26) til NRK.

Telefonen har ikke stått stille etter at Ørjan ble rikskjendis over natten.

Ørjan skulle bare inn for å sjekke om det var noe kult han kunne by på i forbindelse med TV-aksjonen på søndag, og endte opp med en dyr date han ikke kan dra på.

Tirsdag kveld fikk han derimot gladmeldingen om at billettfloken var løst, og at P3 hadde fått tak i nye kjøpere av Astrid S-møtet.

Ørjan Pettersen

Ørjan Pettersen hører på mye forskjellige musikk, men er ikke spesielt stor fan av Astrid S. Derfor var ikke en dyr reise til London det første han vil bruke 11 000 kroner på.

Foto: privat

Men så viste det seg at kjøpet ikke lot seg gjennomføre, og Ørjan sto igjen alene med billettene. Men nå har plateselskapet til artisten tatt dem tilbake.

– Jeg er veldig lettet. Jeg skulle dratt om jeg var hjemme, det hadde sikkert vært kjempeartig. Men jeg kunne ikke dra fordi jeg var på jobb, sier tromsøværingen.

– Føler du deg 11.000 kroner rikere nå?

– Nei, jeg må gi litt tilbake til TV-aksjonen. Det er i bunn og grunn min skyld, så noe må man gi tilbake. Ikke 11.000, men det skal svi litt for meg også, sier Ørjan.

Vurderer ny auksjon

Bjørn Rogstad

Ansvarlig for norske artister i Universal, Bjørn Rogstad, tror ikke det blir noen problem å få solgt billettene videre.

Foto: Wikimedia: Kjetil Ree

– Vi registrerte saken i media og tenkte at dette var noe vi kunne løse på en fin måte, forteller ansvarlig for norske artister i Universal, Bjørn Rogstad.

Plateselskapet har valgt å ta over billetten Ørjan hadde kjøpt og heller gi dem til en fan som har lyst og mulighet til å reise til London. Dermed slipper Pettersen å betale de 11.000 kronene han ga for London-turen, og Røde Kors får pengene sine.

– Blir det ny auksjon?

– Vi har ikke bestemt oss for hvordan vi skal løse det. Dersom vi kjører en ny auksjon vil jo Røde Kors få enda mer penger, så det er et alternativ. Jeg tror uansett ikke det blir vanskelig å finne noen som ønsker å ta over billettene, sier Rogstad.

– Har Astrid S selv sagt noe om denne historien?

– Ikke som jeg vet. Hun er på turné i utlandet for tiden, så jeg er ikke sikker på om hun har fått det med seg.

P3s redaksjonssjef Jan Henrik Mo sier til NRK at han er glad dette løste seg, for alle parter.