Hopp til innhold

Ofret alt i duellen

Dukket under vann og løsnet knuter med tennene.

May-Karin gir alt i duellen

May-Karin gir alt i duellen mot Nina Bull-Engelstad.

I den fjerde episoden av «Skårungen» skulle May-Karin Remme og Nina Bull-Engelstad ut i duell. Først skulle de holde hendene i isvann i 45 sekunder, så skulle løse praktiske oppgaver med iskalde fingre. Blant annet skulle de løsne knuter under vann.

– Jeg slet veldig med den siste knuten, den satt helt fast. Jeg var veldig kald på hendene, og jeg fikk en lammende følelse. Til slutt skjønte jeg at jeg kunne bruke tennene så lenge jeg dukka hodet nedi. De var kaldt å dukke under, men det hjalp. Knuten gikk opp, sier May-Karin Remme.

Fair duell

Dessverre for hennes del brukte hun for lang tid. Nina Bull-Engelstad fikk for stort forsprang, og vant til slutt nokså overlegent.

Dermed er «Skårungen»-eventyret over for hjemmehåpet May-Karin.

– Det er trist, jeg kunne gjerne vært her lenger. Men dette er en konkurranse, og det var en fair duell mot Nina.

Tidligere i episoden hadde Oddmund Hansen tatt alle triks i bruk for å vinne den individuelle konkurransen, som handla om å få mest kilo torsk og skrei på juksa. Alle andre fiskesorter ble underkjent.

Oddmunds tjuvtriks

Oddmund Hansen viser fram tjuvtrikset som sikrer mest mulig vekt i fisken.

For Nina Bull-Engelstad ble duellen også tøff.

– Det å vinne er helt fantastisk. Men det det var kjempekaldt etter at vi hadde hatt hendene i isvannet, så jeg forsøkte bare å stengte alt annet ute.

Fire ute, åtte igjen

Fire deltakere har nå røket ut av «Skårungen». Lag «Sandfjordjenta» har mista Kaia Urdahl, lag «Sivertsen Jr.» må klare seg uten Daniel Løken og Susanne Winther, mens «M/K Skreien» altså nå mista sin første deltaker da May-Karin Remme røk ut. At May-Karin røk ut var svært tungt for lagvenninne Sandra Bjørndal.

– Hun har blitt som en ekstramamma, så det var utrolig kjipt og trist å miste henne. Jeg kommer til å savne latteren og gleden, og alle de hyggelige stundene og samtalene vi har hatt i rorbua.

Her kan du se de fire første episodene av «Skårungen»