Linda og Nina i Offroad Finnmark
Foto: Morten Broks / Offroad Finnmark

Offroad Finnmark 2019

Oppsummert

OF700 er et sykkelritt med mellom 9 og 11.000 klatremeter og domineres av teknisk sykling og sykkelorientering ved hjelp av GPS og kart. Det kreves et svært høyt nivå av alle deltagere, både teknisk og fysisk.

 • Vant kvinneklassen

  Karoline Seppola Brøndbo og Stine Pedersen på Team 71 grader nord vant kvinneklassen i Offroad Finnmark 300. De brukte 19 timer og 40 minutter på de 300 kilometerne. Totalt var de det 18. laget som krysset mållinja i Alta på distansen.

  Karoline Seppola Brøndbo og Stine Pedersen
  Foto: Hanne Bernhardsen Nordvåg / NRK
 • Vant mix-klassen

  Team Merida Mix med sykkelprofilen Gunn-Rita Dahle Flesjå på laget vant mix-klassen i Offroad Finnmark. På laget var også Kenneth Flesjå og Geir Lien. De brukte 17 timer og 23 minutter på den 300 kilometer lange distansen.

  Gunn-Rita Dahle Flesjå, Kenneth Flesjå og Geir Lien vant mix-klassen
  Foto: Hanne Nordvåg Bernhardsen / NRK
 • Gässler vant i Finnmark

  Nina Gässler vant soloklassen for kvinner i terrengsykkelrittet Offroad Finnmark. Etter 70 mil på Finnmarksvidda ble hun historisk ved å bli første kvinnelige vinner av den lengste løypa OF700. Gässler brukte 85 timer og seks minutter.

  Nina Gässler
  Foto: Hanne Bernhardsen Nordvåg / NRK
Alf Christian Losvars drøm om å fullføre alle tre rittene i Offroad Finnmark blir ikke realisert. Altasyklisten kom i mål i 700-kilometeren bare fire minutter før starten gikk for siste rittet på 300 kilometer.