Hopp til innhold

Fikk nakensjokk

Hasvikmann tok affære og klagde TV2-kjendiser inn til justisdepartementet.

Harald Rønneberg og Thomas Numme

Dette ble for mye for Ulf Jacobsen fra Hasvik.

Foto: TV2

Nylig mottok Justis- og politidepartementet en mildt sagt uvanlig klage. En mann fra Hasvik lot seg sjokkere over TV2-kjendisene Harald Rønneberg og Thomas Numme nakenopptreden i beste sendetid.

Nå vil mannen ha svar på om nakenhet på direktesendt fjernsyn kan sidestilles med blotting.

- Jeg synes ikke det hører hjemme noen plass at slikt skal skje i beste sendetid. Det kan være mange som ikke synes om det der, og som får det servert rett i maska, sier Ulf Jacobsen fra Hasvik.

Til tross for at han hevder å være i besittelse av en god porsjon humoristisk sans, sendte han altså brev til Justis- og Politidepartementet og ba de ta stilling til om et innslag under utdelingen av spellemannsprisen kan regnes som en straffbar handling.

- Hva hvis det hadde vært meg?

Under utannonseringen av artisten Ida Maries «I like you so much better when you're naked», feide Thomas Numme og Harald Rønneberg i bare nettoen inn på scenen til øredøvende jubel fra publikum.

De to populære programlederne, kjent fra underholdningsprogrammet Senkveld, er riktignok ikke særlig populær hos Jacobsen i Hasvik.

- Hvis jeg kledde meg naken og gikk og viste meg en eller annen plass, ville jeg sansynligvis blitt huka inn og fått straff for det jeg gjorde. Og da synes jeg ikke det er riktig at de to skal kunne gjøre det som moro på TV.

- Må nesten le litt

Programdirektør i TV2, Nils Ketil Andresen, er mildt sagt overrasket over at to av hans fremste TV-navn er havnet i dokumenthyllene hos Justisdepartementet på grunn av sine nakenstunt.

- Jeg må vel kanskje le litt her nå, hele greia var jo i utgangspunktet at vi skulle prøve å understreke sangerens tekst, som da drømte om nakne menn. Det var en humorsituasjon som jeg tror de fleste oppfattet som ren humor.