Medkila berget kvalifiseringsplassen

I kampen mellom Medkila og Klepp, sto det til slutt 4-1 i hjemmelagets favør.

Se målene fra kampen og hør kaptein Cesilie Andreassen fortelle om skjebnekampen

I kampen mellom Medkila, som ligger på kvalikplass i toppserien for kvinner, og Klepp, som ligger noen plasser foran, ble det fort klart at hjemmelaget hadde bestemt seg for å vinne kampen.

Den tidligere Medkilakeeperen, Eliza Monque måtte nå hente ut hele 4 mål fra Klepp sitt mål. Å møte de tidligere lagvenninnene ble et gedigent nederlag.

Målfesten på Harstad stadion ville nesten ingen ende ta. Jo, da, enden ble nådd etter 90 minutter. Da hadde Klepp fått sitt trøstemål to minutter før.

Medkila IL varmer opp før kamp

Cesilie Andreassen er kaptein for Medkila når laget møter Klepp på Harstad stadion.

Med 4-1 som sluttresultat kan Medkila se fram til kvalikkamp mot Lyn neste helg for å berge plassen i elitedivisjonen.