Hopp til innhold

Magisk teater

Gispende tilskuere fikk fredag oppleve teater utenom det vanlige i Harstad.

Festspillene i Nord-Norge

'Til verdens ende' av Compagnie Philippe Genty trollbandt publikum i Harstad fredag.

Foto: Tore Meek

Overraskende, morsomt, spennende og fargerikt. Fire stikkord som beskriver forestillingen "Til verdens ende" som hadde Norgespremiere i Harstad fredag.

Se bilder fra stykket her!

Bak stykket står illusjonisten Phillipe Genty, som ifølge programmet til Festspillene i Nord-Norge er genierklært for sine tidligere verker.

Og det var et jublende publikum som fikk oppleve halvannen time med magi på scenen.

Vakkert

For det er lite ved det som skjer der fremme som er rasjonelt, og det er nærmest umulig å gjenfortelle noen handling. Stykket bæres fremover av illusjoner og små bruddstykker av møter mellom to personer som reiser i en drømmeverden.

Så er heller ikke historien ment å være det bærende elementet i denne forestillingen. Her dreier det seg om synsinntrykk.

Og det til tider vakkert å se på. Fantastiske farger, enorme luftballonger som svever rundt på scenen og morsomme figurer gjør det underholdende og fascinerende.

Stykket kunne vært litt kortere, for man blir til slutt mettet av synsinntrykk. De høylytte gispene og latteren la seg litt mot siste halvdel av forestillingen, men totalt er det en mektig og imponerende forestilling i magiens verden.

Les mer om forestillingen her!

Festspillene i Nord-Norge

'Til verdens ende' av Compagnie Philippe Genty.

Foto: Tore Meek