Klar for date i Finnmark: –Ulltrusa er på!

Line Elvsåshagen skal reise Norge på langs fra nord til sør for å finne kjærligheten. I kveld skal hun på date i Kautokeino.

– Nå begynner ting å ordne seg litt, forteller Line med godt humør fra soveposen sin.

Da Line ankom Alta i går kveld var det ingen som møtte henne på flyplassen. Noe av poenget i TV-serien «Line dater Norge» som får premiere senere i høst, er at programlederen bruker sosiale medier til å få tips til ting hun kan gjøre og folk hun kan treffe.

Du kan følge Lines reise og sende henne tips på Facebook og Instagram.

– På flyplassen var det ingen. Det var en litt stusslig start på reisen. Men det kom en reddende engel som syntes synd på meg. Han kjørte meg til campingen og gav meg en liten omvisning i Alta. Da fikk jeg sett romskipkirka her og lærte hvor city er og sånt, sier Line fornøyd.

Line dater Norge

Date i Kautokeino

Kvelden i går tilbrakte hun i soveposen med godteri. Hun innrømmer at hun syntes lkitt synd på seg selv: Å date Norge er ert risikabelt konsept. Men i dag er hun klar for nye eventyr.

Line dater Norge

– Jeg har ikke rukket å spise noe finnmarksmat ennå, men det må jeg få gjort, sier Elvsåshagen.

Et av stedene Line ønsker å se i Finnmark er Kautokeino, og nå har hun avtalt et stevnemøte der.

– Det blir spennende. Jeg vet ikke hva vi skal gjøre, men jeg håper jo reinsdyr er involvert, ler hun. Hun er usikker på hva hun skal forvente, men avslører at hennes drømmedate kanskje ikke er så romantisk, men mest mulig nedpå og hyggelig.

– Heller en hamburger på et hyggelig sted enn levende lys og andebryst. Og det hadde vært gøy hvis det er litt spenning involvert, at det skjer ting.

Line dater Norge

Aldri vært så langt nord

Line Elvsåshagen er vant til å være på reisefot. Hun er blant annet kjent fra programmet «Line jorda rundt», hvor hun utforsker verden uten penger til mat og overnatting, men med publikums hjelp.

Dette er imidlertid første gang den reisevante eventyrersken er så langt nord.

– Det var kaldere enn forventet. Ullundertøyet måtte jeg ta på med en gang jeg kom, men ellers er det veldig flott her. Naturen i nord er helt amazing, sier Line.

Du kan følge Lines reise og sende henne tips på Facebook og Instagram.