Lillestrøm bekrefter at de vil ha TILs toppscorer

Arne Erlandsen: – Vi er en østlandsklubb.

Eliteserien fotball 2017. Tromsø - Viking 3-0.

Thomas Lehne Olsen er ønsket av cupmester Lillestrøm. Det bekrefter trener Arne Erlandsen.

Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Cupmester Lillestrøm bekrefter at klubben ønsker å sikre seg Tromsøs toppscorer Thomas Lehne Olsen. Etter det NRK erfarer, er LSK den klubben som har lagt inn det høyeste budet på 26-åringen.

– Vi leste i media at spilleren ønsket seg nærmere Østlandet. Og siden vi er en østlandsklubb, er det naturlig da at vi vurderer Lehne Olsen, sier LSK-trener Arne Erlandsen til NRK.

Vil ikke kommentere bud

Men Erlandsen vil ikke kommentere størrelsen på budet LSK har lagt inn på spissen som har scoret 19 eliteseriemål for TIL de to siste sesongene – etter å ha kommet gratis fra Strømsgodset.

– Vi er i en konkurransesituasjon her, så jeg kommenterer ikke om vi har lagt inn bud eller ikke. Når spilleren ønsker seg sørover, er det naturlig at vi ser på mulighetene for å få til noe. Men til syvende og sist er det viktigste hva spilleren selv ønsker, sier Erlandsen.

Også Sarpsborg 08 skal være interessert i Lehne Olsen, og har lagt inn bud.

Olsen: – Åpen for alt

TILs sportssjef Svein-Morten Johansen har tidligere bekreftet at interessen for klubbens toppscorer er stor. Men Lehne Olsen har kontrakt med TIL ut 2018-sesongen, og har satt en prislapp på spilleren.

Etter det NRK kjenner til, skal ingen av budene være i nærheten av det TIL ønsker for å slippe Lehne Olsen.

Spilleren sjøl sier til NRK at han avventer situasjonen.

– Det er ikke så mye nytt å melde, egentlig. Vi ser på alle mulige løsninger. Også at jeg fortsetter i Tromsø. Jeg er åpen for alt, sier Lehne Olsen til NRK.