Kari Bremnes: – Jeg er ikke så forskjellig fra andre folk

Kari Bremnes deler av seg selv på nye måter når hun skal sette opp forestillingen «Når du kommer dit» på Hålogaland Teater.

Det blir musikkopplevelser i teatralsk innpakning når Kari Bremnes torsdag for første gang entrer scenen ved Hålogaland teater.
Og før debuten avslører Bremnes at hun alltid har vært svak for magien som skapes i teateret;

– Jeg har alltid vært glad i teater, og magien som kan oppstå på teaterscenen. Ordene får en større plass enn på en konsert. Det er lettere å fortelle historier over et lengre strekk, sier Kari Bremnes.

22. januar er det premiere på konsertforestillingen «Når du kommer dit» på Hålogaland Teater.

– Kari skal spille både nye og gamle sanger. Forskjellen fra en vanlig konsert er at hun har skrevet tekster som skal binde det hele sammen som en rød tråd. Du kan si at det er en konsert med teatralsk innpakning, sier teatersjef Nina Wester, som også har regi på stykket.

Bremnes er en av de mest kjente artistene fra Nord-Norge. Nina Wester har tidligere vært tydelig på at å sette opp en forestilling av og med Kari Bremnes er et publikumsfrieri.

Og Kari Bremnes lover å dele av seg selv.

– Forestillingen handler om hva som gjør at vi er de vi er og blir de vi blir. Jeg har brukt meg selv ganske mye i tekstene. For jeg er nok ikke så forskjellig fra andre folk, sier Bremnes til NRK.

Stykket skal spilles åtte ganger i Tromsø, før turen går videre til scener i hele Nord-Norge.