Her kan du lese hva politiet i nord har måtte hanskes med det siste døgnet

En eks kjæreste som dukket opp på døra med kniv, menn som har slått og 2 branner, er noe av det politiet i nord har måtte hanskes med i løpet av natten og morgentimene. Men politiet melder likevel om en rolig inngang på helga.

Politi

Både i Finnmark og Troms har politiet hatt noen oppdrag i løpet av det siste døgnet, men melder om en rolig inngang på helga.

Foto: Holm, Morten / SCANPIX

Politiet i Troms og Finnmark har hatt flere oppdrag i løpet av natten og morgentimene, men melder likevel om en rolig start på helga.

Vest-Finnmark

En mann i 20 årene banket i natt på døra hos sin eks kjæreste i Rypefjord. Mannen hadde kniv, men kastet kniven da politiet kom til stedet. Mannen blir avhørt i løpet av formiddagen, og det vil bli opprettet sak.

En mann i 20 årene blåste rødt da han ble stoppet i en promillekontroll i Alta. Det ble tatt blodprøve av mannen og politiet oppretter sak.

Øst-Finnmark

Det begynt å brenne i en pressening ved Vardø Rådhus i går kveld. Det pågår oppussing av bygget, og det var en diselvarmer som antente en utvendig pressening. Brannen ble slukket og ingenting annet ble skadet.

En mann måtte sjekkes av lege i Kirkenes i natt i tretiden etter å ha blitt slått i ansiktet på et utested i sentrum. Mannen ble lettere skadet og er i følge politet sånn sett i fin form. Den mistenkte stakk fra stedet, men politiet følger opp og oppretter sak.

Troms

I Tromsø har fem personer tilbragt natt i fyllearresten. En mann i 20 årene blir anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha slått til to personer.

En overstadig beruset mann i 50 årene ble også innsatt i arrest da han ikke var i stand til å ta vare på seg selv. En mann i 20 årene ble satt i fyllearrest, og det ble også en beruset kvinne som nektet å oppgi personalia til politiet.

I morgentimen måtte politiet rykke ut til en båtbrann. Politiet fikk i nitiden melding om brann i en båt som står på land i Fjordgård på Senja. Brannmannskaper og politi rykket ut. Båten er utbrent og brannen under kontroll.