Gir ikke opp å finne Kaisa (85)

Savnede Kaisa Beddari blir fortsatt søkt etter av Politiet.

Kaisa Beddari

Kaisa Beddari (85) har nå vært savnet i litt over to måneder.

Foto: Privat

Kaisa Beddari, som har vært sporløst forsvunnet siden første uka i september, ble i forrige uke lette etter av politiets skuterpatruljer i Pasvik i Sør-Varanger.

Antatt omkommet

Søket etter 85-åringen er offisielt avsluttet, men politiet i Kirkenes sier at de fortsatt vil bruke ressurser framover for å finne Beddari.

– Vi er langt fra fornøyd med at vi ikke har klart å finne den savnede personen. Det sier seg selv. Men erfaringer viser at selv om det er gjort omfattende søk, har det dukket opp personer midt i søkeområdet, sier operativ leder Einar Ingilæ ved Kirkenes politistasjon til Finnmarken.

Følger dyrespor

Einar Ingilæ

Operativ leder Einar Ingilæ leter fortsatt etter den savnede 85-åringen Kaisa Beddari.

Foto: Kaspar Fuglesang / NRK

Politiet håper at dyrespor skal lede fram til det stedet hvor Beddari ligger, siden snøen nå har lagt seg i Pasvik.

– Både onsdag og torsdag forrige uke hadde vi patruljer i gang der oppe, men uten resultat. Vi søker i et ganske stort område, helt fra Skrøytnes til 96-høyden, sier Ingilæ.

– Et mysterium

3. september var siste gang noen så Kaisa Beddari. Da var hun på vei ut for å plukke bær, og politiet tror at siden hun var dårlig til beins, gikk hun ikke mange meter bort fra hjemmet.

5. september satt leteaksjonen i gang for fullt, og Røde Kors, Norske redningshunder samt spesialtrente hunder fra Kripos ble satt inn i søket. Til våren vurderes det å sette inn hunder i søket igjen og forsvinningen framstår som et mysterium for politiet.

– Vi utelukker ingenting i denne saken, heller ikke at Beddari kan være utsatt for noe kriminelt. Men vi har heller ingen opplysninger som tilsier at det skal ha skjedd henne noe kriminelt, sier Ingilæ.