Det står ikke på jobbtilbudene

Morten Gamst Pedersen skal ha blitt tilbudt en årslønn på godt over ti millioner av Olympiakos. Og flere storklubber står i kø.

Morten Gamst Pedersen

Morten Gamst Pedersen ser ut til å ha få bekymringer når det kommer til fremtidige jobbtilbud.

Foto: Martin Rickett / AP

Til sommeren utløper Morten Gamst Pedersens kontrakt med Blackburn, og han blir bosmanspiller. Da kan han selv velge ny arbeidsgiver, og så langt ser det ut til at det ikke står på tilbud fra attraktive klubber verden over.

Torsdag sier den engelske avisen The Sun at Gamst Pedersen har blitt tilbudt 25.000 pund, nesten 227.000 norske kroner, i ukelønn hos greske Olympiakos. Det summerer seg fort til godt over 10 millioner norske kroner i årslønn.

Samtidig kan man regne med at klubben flesker til med en solid signeringsbonus.

Kan velge og vrake

For det er ikke bare Olympiakos som er ute etter Gamst Pedersen. NRK har tidligere meldt at italienske Palermo har vist interesse. Ifølge The Sun er også tyrkiske Fenerbahce, og italienske Fiorentina interessert i Gamsten.

Ifølge tv2.no skal også skotske Celtic ha vist interesse for ham. Og til slutt ønsker fortsatt Blackburn å beholde ham, men klubben er i pengetrøbbel og skal ha problemer med å følge opp lønnsnivået Olympiakos nå legger opp til.

Blackburn hentet Pedersen fra Tromsø i 2004, og han har over 50 landskamper for Norge.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.