Fylkesråd med kraftsalve på Facebook

– Knut Hareide må slutte å skape kaos, sier fylkesråd i Troms, Line Miriam Sandberg. Per Sandbergs ektefelle mener Frp bør ut av regjering om Erna Solberg gir etter for sentrum i asylbarnsaken.

Line Miriam Sandberg

Line Miriam Sandberg kom med politisk ytring på Facebook.

Foto: Pressefoto

Ytringen om at Frp bør ut av regjering om KrF får viljen sin skrev Line Miriam Sandberg på Facebook. Det er Aftenposten som skriver dette på nett onsdag.

Ifølge avisen gjør asylbarnstriden at forholdet mellom sentrumspartiene og Frp tilspisser seg. KrF og Venstre truer med å bli «mer vanskelige» om de ikke får viljen sin.

– Ytringen min på Facebook er et tilsvar til KrFs fylkesledere som ikke kjenner saken. De påstår at asylbarnsaken er et brudd på samarbeidsavtalen, og det er tøys, skriver Line Miriam Sandberg i en SMS til NRK.

Vil ha sakene behandlet på nytt

KrF og Venstre truer med å si opp samarbeidsavtalen som omhandler asylpolitikken dersom ikke Regjeringen går inn for å behandle noen av sakene til de utsendte asylbarna på nytt.

– Nå må Knut Hareide stå frem og si hva han egentlig vil, og slutte å skape kaos, skriver Line Miriam Sandberg i SMS-en til NRK.

På spørsmål fra Aftenposten om Per Sandberg selv vil kommentere ekte- og partifellens anbefaling, sier han på SMS at han skal «gi sin tydelige og klare anbefaling på vegne av Frp (partiet), hvis det kommer en sak til behandling ...».