Mange skriver på Facebook-profilen til Ingebrigtsen

Roger Ingebrigtsen gikk ut med nyheten om at han hadde hatt et forhold til en 17-åring jente på Facebook. Der får han også mye støtte på egen profil.

Karita Bekkemellem

Karita Bekkemellem er en av flere som støtter Ingebrigtsen på Facebook.

Foto: Monstasje/NRK

På Facebook er det mange av Ingebrigtsens venner som trer støttende til, og mener det er andre grunner til at forholdet ble kjent rett før nominasjonsmøtet i Ap.

Får støtte på Facebook

Facebook Roger Ingebrigtsen

Ingebrigtsen roses og kritiseres på Facebook.

Foto: Skjermdump Facebook

Facebook-statusen til Ingebrigtsen hvor han innrømmet et forhold til en 17-årig jente i 2004, har fått mye oppmerksomhet.

Tidligere Ap-politiker Karita Bekkemellem skriver følgende:

«Så virkelig fem til å samarbeide med deg når du ble statssekretær i Næring. Mange positive tilbakemeldinger på hvordan du følger opp, og på en uredd måte sier ifra. Politikken hadde behøvd flere som deg Roger. »

Andre kommentarer er:

«Roger, stå på, du er og blir en meget god politiker :-)»

«Syns det e synd at noen trekker fram gamle synder i forbindelse med nominasjon, det er lavmål det.»

«Du tar ansvar! Det ser jeg opp til deg for! I tillegg så vet jeg at du er en engasjert og god politiker, selv om ikke det er i mitt parti. Ap mister en god politiker ... er leit for både deg og dem! Hva kan man si? Alle er vi bare mennesker. Politikere også. Gode ønsker i en tung tid!»

– Uakseptabelt

Men noen reagerer også på hva Ingebrigtsen gjorde, i likhet med partisekretær Raymond Johansen som kalte forholdet uakseptabelt.

«fy f ... dette hadde jeg ikke trodd om deg Roger. Det handler om dømmekraft. Dette feiltrinnet er for jævlig og uakseptabelt. Jeg har faktisk barn selv på 17 år og dette er for kvalmt ... sorry men jeg må bare være ærlig ! »

«Lurt å trekke seg. Men gjør du det for du har utvist svært dårlig dømmekraft eller fordi det ble kjent? Det er en vesentlig forskjell.», spør en annen på Facebook.

Nyheter fra Troms og Finnmark