Del ditt bilde med #NRKFinnmark

Del ditt bilde med NRK Finnmark. Det gjøres ved å bruke #NRKFinnmark i Instagram eller laste opp ditt bilde her.

Ved å merke bildene dine med #NRKFinnmark på Instagram eller laste dem opp selv får bildene plass i galleriet vårt. Del med oss din glede over menneskene, livet og naturen i Finnmark.

Når du bruker emneorder #NRKFinnmark eller laster opp bildet her godkjenner du at NRK kan publisere bildet i enhver redaksjonell sammenheng på TV og nett, og står inne for at de som er avbildet har godkjent bruken.

Laster innhold, vennligst vent..

Retningslinjer for #NRKFinnmark

Vi ønsker alle typer bidrag velkommen, men forbeholder oss retten til å moderere bilder som er i strid med norsk lovgivning. Vi ber om at opphavsrett blir respektert, og at du kun sender inn bilder du selv har tatt.

Som fotograf står du også inne for at de som er avbildet på bildet vi publiserer på Instagram har godkjent at dette bildet brukes både på TV og på nett i enhver redaksjonell NRK-sammenheng.

Bildene du publiserer lagres ikke hos NRK, kun en referanse til der bildet ligger på nett. Om du sletter et bilde merket med #NRKFinnmark fra din Instagram-profil, vil det automatisk bli fjernet umiddelbart fra våre sider. Hvis vi har gjengitt et bilde som du ikke ønsker vi skal vise på våre sider, kan du sende en epost til finnmark@nrk.no, så skal vi fjerne det.

Denne siden er ikke sponset eller administert av andre enn NRK. Bildestrøm-siden benytter Instagrams åpne API, men er ikke sponset eller sertifisert av Instagram.