Hopp til innhold

BUL slått ut av NM-cupen på straffekonkurranse

16-års jentene til BUL hadde flere muligheter til å avgjøre kampen, og komme seg videre fra semifinalen i NM, men marginene var ikke på Alta-lagets side.

Ville seg ikke for BUL-jentene

Det ville seg ikke for BUL-jentene i straffekonkurransen, bare ett mål ble satt. Her er BULs Therese Vollan Kristensen tar straffe på Stabæk-keeper Frida Bergmann Thomas.

Foto: Johan Tangen / NRK

– Det var en bra kamp. I første omgang er det veldig jevnt, men i andre omgang styrer vi og har sjanser nok til å avgjøre. Slik oppsummerer trener Terje Falsen semifinalen i årets NM for jenter 16 år.

1-1 stod det på tavla da dommeren blåste av etter 90 minutter på kunstgresset på Bossekop. I straffekonkurransen noen få minutter senere ble det for mange nerver for Alta-jentene.

Håpet ble tent på slutten

Kun et mål ble satt av BUL, mens Stabæk hamret inn tre.

– Det er litt synd, vi skårer ikke så mye som vanlig, men det er klart det er nerver og våre sikreste skyttere gjorde det ikke så bra som de pleier, men det er slik det er, sier trener Falsen.

Han og resten av gjengen hadde et stort håp om å gå videre da de lyktes med å legge om taktikken i andre omgang.Belønningen var en utligning mot slutten.

– Det var veldig bra. Jeg ble forbauset over hvor rolig de var tre minutter før slutt. Vi har mange gode angrep i andre omgang, men marginene var ikke med oss idag, sier Falsen.

BUL i semifinale i NM for jenter 16 år

Det var en fin dag for NM-kamp på Bossekop lørdag. Men marginene var ikke på BUL sin side, og de røk ut.

Foto: Johan Tangen / NRK