Blotter arrestert i Alta

En mann ble arrestert lørdag formiddag for å ha blottet seg for to tilfeldige ved Elvebakken i Alta. – Dette er trasig og lite morsomt, sier operasjonsleder Gunnar Øvergård ved sentralen for Finnmark politidistrikt.

Alta lensmannskontor, Politi Alta

den arresterte mannen avhøres nå ved politistasjonen i Alta sentrum.

Foto: Marte Lindi

Lørdag formiddag fikk politiet i Alta beskjed om at en fremmed mann hadde blottet seg med å vise fram sine edle deler til to tilfeldige. Blottingen skjedde etter at mannen hadde gått inn i en tilfeldig bolig på Elvebakken.

– Dette er en person som er helt ukjent for boligeieren. Han skal ha kommet inn på eiendommen og tatt seg inn ved å bruke trappen. Der skal den ubudne ha vært delvis avkledd nedentil og deretter viftet med kjønnet, sier operasjonsleder Gunnar Øvergård ved sentralen for Finnmark politidistrikt. Politiet fikk i løpet av klokken 16.00 tak i den siktede.

Dårlig vær i Alta

oversiktsbilde av Elvebakken hvor blottingen fant sted.

Foto: Lise Soleng

Framsto beruset

– Nå blir han satt i arrest. Mannen framstår som ruset, og det er ikke en alkoholpåvirket rus, informerer Øvergård.

Nå jobber politiet med å avhøre den arresterte og vitnene i saken.

– Så langt vi kjenner til har den siktede kun vært inne i ett hus, men han har også spankulert i det aktuelle området ved boligen hvor blottingen fant sted. Vi har fått kontroll på han og mannen er pågrepet. Den arresterte mannen skal være i 40-årene, sier Øvergård.